Giresunspor Kulübü Basın Sözcüsü Kurt:

- "Play-off hedefini sürdürmemiz için Boluspor maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'in 31. haftasında 24 Nisan Pazar günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak Giresunspor'un kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, play-off hedefini gerçekleştirmek için kazanmaları gerektiğini söyledi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın maça iyi hazırlandığını belirterek, "Ligde her maçımız final niteliğinde geçiyor. Biz bu maçı kazanıp, hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Puan kaybetmek kesinlikle istemiyoruz. Play-off hedefini sürdürmemiz için Boluspor maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Deplasmandaki karşılaşma için İstanbul ve Bursa'dan gelecek taraftarların Giresunspor'a önemli bir destek olacağına işaret eden Kurt, "Taraftarımızın desteğini arkamızda görmek bizleri mutlu edecek ve oyuncular üzerinde iyi bir etki bırakacaktır. İnşallah bu takıma gönül veren taraftarlarımıza güzel bir galibiyet hediye ederiz." diye konuştu.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor