Giresunspor Kulübü Basın Sözcüsü Kurt:

"Play-off hedefimiz için Altınordu maçını mutlaka kayıpsız geçmemiz gerekiyor"

GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig'de deplasmanda 4 Nisan Pazartesi günü Altınordu ile karşılaşacak Giresunspor'da, kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, "Play-off hedefimiz için Altınordu maçını mutlaka kayıpsız geçmemiz gerekiyor." dedi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önde oldukları halde berabere kaldıkları Vartaş Elazığspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarından dersler çıkardıklarını söyledi.

Altınordu maçında kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Kurt, "Bu maçı kazanmak istiyoruz, telafisi yok. Play-off hedefimiz için Altınordu maçını mutlaka kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Yenilgi gibi bir sonucu düşünmek bile istemiyoruz. Hedefimizi sürdürmemiz açısından kritik bir maç. Sahadan iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Kurt, omuzundaki sakatlık nedeniyle ameliyat olacak kaleci Anıl Atağ'ın maç kadrosunda yer alamayacağını sözlerine ekledi.

AA

Spor Haberleri

Spor Akademileri’nde yeni branş: Mas güreşi
TRENDYOL SÜPER LİG’DE 21. HAFTANIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU
Beşiktaş'a diye geldi disiplinde gözünü açtı
Konyaspor’da olmadı Trabzonspor’da da yapamıyor
"KIZIM BABASIZ BÜYÜYÜR"