Giresunspor, kaçan galibiyete üzüldü

- Kulüp basın sözcüsü Kurt:"Altınordu karşısında son dakikada yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık. Üzgünüz ancak takımımız gelecek vadediyor"


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'de deplasmanda Altınordu ile 2-2 berabere kalan Giresunspor'da, kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, son dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, galibiyete çok yakın oldukları anda uzatmalarda gol yiyerek berabere kaldıklarını ifade etti.

Lige iyi bir başlangıç yapma fırsatını kaçırdıklarını dile getiren Kurt, "Altınordu karşısında son dakikada yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık. Üzgünüz ancak takımımız gelecek vadediyor. Oynanan oyundan memnunuz, geçen yıla göre daha iyi bir oyunumuz var, kadro kalitesi de daha iyi." diye konuştu.

Kurt, 28 Ağustos Pazar günü Balıkesirspor'la iç sahada oynayacakları maçın hazırlıklarına yarın başlayacaklarını, bu karşılaşmayı kazanarak taraftarlara galibiyet hediye etmek istediklerini belirtti.

AA

Spor Haberleri

Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!
Antalyaspor'a transfer yasağı