Giresunspor galibiyete odaklandı

- Kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta:"İstanbulspor maçından 3 puanla döneceğimize inancımız sonsuz"


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 4. haftasında yarın deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak Giresunspor'un kulüp asbaşkanı Mehmet Fevzi Usta, bu maçtan 3 puanla döneceklerine inandıklarını belirtti.

Usta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada iyi hazırlandıklarını söyledi.

Takımın iyi bir kadrosunun olduğunu ancak ilk 3 hafta uyum sorunu yaşadıklarını anlatan Usta, "Bu sorunu da gün geçtikçe aşıyoruz. Şimdi önümüzde önemli bir deplasman maçı var. İstanbulspor maçından 3 puanla döneceğimize inancımız sonsuz, taraftarlarımız merak etmesin." diye konuştu.

Takımın haftalar ilerledikçe daha iyi hale geleceğini vurgulayan Usta, şöyle devam etti:

"Zirve yarışında olacağımıza inancımız tamdır. Bu lig çok uzun bir maraton. İlk haftalar iyi puan alan takımlar ilerleyen dönemlerde düşme hattına oynayabiliyor, bunun tam tersi de olabiliyor. Maç maç düşünmek gerekiyor. Takıma ve teknik heyete güvenimiz sonsuz."

Usta, Giresunspor'un ligdeki yarışı sonuna kadar kovalayacağını belirterek, "Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz, taraftarımıza sözümüz budur, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yenilirken bile alkışlanacak bir takım olacağız." ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor