Giresunspor Basın Sözcüsü Kurt:

"Eskişehirspor'un yenilmezlik serisine son vermek istiyoruz"


GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda 16 Ekim Pazar günü Eskişehirspor ile karşılaşacak Giresunspor'un basın sözcüsü Bahattin Kurt, rakiplerinin yenilmezlik serisine son vermek istediklerini söyledi.

Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresunspor'un iyi futbolculardan kurulu bir ekip olduğuna dikkati çekerek, "Ligde her takımı yenecek güçteyiz." dedi.

İyi motive olup, yüreklerini ortaya koyarak oynadıklarında yenemeyecekleri takım olmadığını savunan Kurt, "Futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz. Deplasmandan elimiz boş dönmeyeceğiz. Eskişehirspor'un yenilmezlik serisine son vermek istiyoruz." diye konuştu.

Kurt, takımda sakat futbolcu olmadığını ifade ederek, kart cezalısı Abwo'nun ise karşılaşmada forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

AA

Spor Haberleri

2026 FIFA Dünya Kupası rekorlarla final yaptı
KUPADA TÜRKİYE KAÇINCI OLDU
Fenerbahçe'nin yenileri Avrupa'da yok
Bursaspor Avrupa kulüplerinin gözdesini kaptı
Ankara'nın yeni yıldız adayı! Van Spor FK'dan Geldi