Giresun'daki FETÖ soruşturması

Farklı tarihlerde gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 kişiden biri tutuklandı, 10'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

GİRESUN (AA) - Giresun'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında farklı zamanlarda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 kişiden biri tutuklandı, 10'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, kanun hükmünde kararname ile kapatılan bir vakfın 8 üyesi ile "ByLock" kullandıkları belirlenen 3 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 11 şüpheliden ByLock" kullanıcısı bir kişi tutuklanırken, 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı