Giovanni işareti verdi tesis komando kampına döndü

Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu ikinci maçında oynayacağı Lugano maçının hazırlıklarını sürdürdü.

BEŞİKTAŞ-Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gerçekleşen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı.

Lugano maçında forma giyen futbolcular rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladılar. Diğer oyuncuların ise 5'e 2 top kapmayla başladıkları idman, ısınma ve pas çalışmasının ardından dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, Lugano maçı hazırlıklarına, yarın saat 10.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

U18 Milli Takımı Ukrayna ile Karşılaşıyor: Kadroda Konyasporlu 2 İsim
Kadıköy Stadı Taşınmıyor, Büyüyor
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım Dönemi: Olağanüstü Seçim Sonuçlandı
Bursaspor geleceğin Thierry Henry'sini buldu
Kim bu Hakan Safi? Serveti ne kadar? Ne iş yapıyor?