Gıda Tarım Üniversitesi eğitim yılı açılışı gerçekleştirildi

2016-25017 Eğitim-öğretim Yılı Gıda Tarım Üniversitesi açılışı Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Konuk, üreterek başaracağız" dedi.

Bir otelde gerçekleştirilen açılış programına Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bakan Yardımcı Orhan Erdem, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, AK Parti Karaman milletvekili Recep Konuk, AK Parti Konya milletvekilleri, Vali Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Recep Konuk, "Bilgiyi ürüne dönüştüren bir üniversite olacağız. Konya Şeker'in 41 tesisinde uygulamalı olarak eğitim alacak öğrenciler sektörde büyük ayrıcalık sahibi olacak. Ürün ithal ederek başarılı olmayız. Üreterek büyüyeceğiz. Yeni Aziz Sancar ve Mehmet Öz'ler yetişecek" ifadesini kullandı.

 

Yerel Haberleri

Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU
Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME