Germencik Belediyesi kavurucu sıcaklarda can dostlar için seferber oldu

Germencik'te hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte Germencik Belediyesi ekipleri can dostlar için seferber oldu.

Germencik'te hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte Germencik Belediyesi ekipleri can dostlar için seferber oldu. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "Sıcak havalarda minik dostlarımızı unutmuyoruz." dedi.

Germencik Belediyesi, bunaltıcı sıcakların etkili olduğu şu günlerde sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlara el uzatıyor. Her gün düzenli olarak besleme noktalarını ziyaret eden belediye ekipleri, biten mamalara takviye yaparken su kaplarını temizleyerek yeni su dolduruyor.

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, sokak hayvanları için hassasiyetle çalıştıklarını ifade ederek, "Sıcak havalarda minik dostlarımızı unutmuyoruz. İlçemizde çeşitli yerlerde kurduğumuz beslenme noktalarına bütün yıl boyunca su ve mama koyuyoruz. Havaların bunaltıcı seviyeye ulaşmasıyla birlikte ekiplerimiz bu yönde çalışmalarını sıklaştırdı. Minik dostlarımızın da bizlerin birer parçası olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu sebeple ayrı bir gayret ve hassasiyetle çalışmalar yapıyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Alanya’da vatandaşların gözdesi halk plajları
Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı
İlyas İlbey’den Kötü Haber: Usta Oyuncunun Böbreğinde Tümör Tespit Edildi