Gercüş’te 5. sınıf öğrencisi tekerlekli sandalye ile bayramına katıldı

Batman'ın Gercüş ilçesinde 5. sınıf öğrencisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine tekerlekli sandalyeyle katıldı.

Batman'ın Gercüş ilçesinde 5. sınıf öğrencisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine tekerlekli sandalyeyle katıldı.

Gercüş ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu törenlerle kutlandı. 5 sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Cemre Soyvural, tekerlekli sandalye ile törene katıldı. Coşkulu kutlamalar, Hükümet Konağı önünde bulunan bahçede çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Yatılı Bölge Ortaokulunun bahçesindeki programa geçildi. Öğrenciler, şiirler okudu, halk oyunları ekipleri gösterisi yapıldı.

Törene, Kaymakam Muhammed Öztaş, İlçe Jandarma Komutanı Eren Aksu, İlçe milli eğitim müdürü Şahabeddin Konakçı, öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Fatih'in Gizli Hazinesinde Heyecanlandıran Keşif
VAHŞİ DOĞA KAMPÜSTE
Türkiye’nin 61’inci havalimanı Trabzon’a yapılıyor
Amharca dilinde kaleme alınmış tarihi eser Etiyopya’ya iade edildi
Ercan Kesal Antalya'da kitap imzaladı