Genk-Beşiktaş maçı Belçika basınında

RTBF:"Genk, Beşiktaş'a karşı geç de olsa dengeyi sağladı ve grup liderliğini korudu"- HLN:"Tribündeki 2 bin 250 Türk taraftarın yanı sıra, 250 biletsiz taraftar da stat dışından destek verdi"


BRÜKSEL (AA) - UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. hafta maçında konuk olduğu Genk'le 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın aldığı sonuç, Belçika basınında geniş yer buldu.

Belçika'nın ulusal medya kuruluşu RTBF'nin haberinde, "Genk, Beşiktaş'a karşı geç de olsa dengeyi sağladı ve grup liderliğini korudu." yorumu yapıldı.

Siyah-beyazlıların, maçın başından itibaren üst düzey baskı uyguladığına değinilen haberde, "Bununla birlikte, Genk organizeydi ve Philippe Clement'in oyuncuları paniklemedi." değerlendirmesinde bulunuldu.

Flamanca yayın yapan HLN haber sitesi, Türk taraftarların desteğine dikkati çekerek, "Tribündeki 2 bin 250 Türk taraftarın yanı sıra, 250 biletsiz taraftar da stat dışından destek verdi." denildi.

Fransızca yayın yapan Le Soir gazetesi ise mor-beyazlıların teknik direktörü Philippe Clement'in Beşiktaş ile oynadıkları ilk maçın 11'ini bir istisnayla koruduğuna değinerek, "Beşiktaş ise Quaresma ve Babel ile girdiği pozisyonlardan sadece birini gole çevirebildi." ifadesine yer verdi.


Gündem Haberleri

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı
30 Yılda Vaatler Arttı, Atmosferdeki Karbon Yoğunluğu Yüzde 18 Büyüdü
SON 66 YILIN EN YAĞIŞLI DÖNEMİ
KPSS BRANŞ SIRALAMALARI AÇIKLANDI
Afet Tatbikatı Gerçeği Aratmadı: Sağlık Personeli Oyunculara Taş Çıkarttı