Genelkurmay Başkanı Vekili Orgeneral Avsever’den Macaristan’a ziyaret

Genelkurmay Başkanı Vekili ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, karşılıklı üst düzey ziyaretler çerçevesinde Macaristan'ı ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Vekili ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, karşılıklı üst düzey ziyaretler çerçevesinde Macaristan'ı ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Vekili olarak görevlendirilen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, karşılıklı üst düzey ziyaretler çerçevesinde Macaristan'a ziyaret gerçekleştirdi. Orgeneral Avsever, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de Macaristan Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral GGavor Löricz tarafından karşılandı.

Ayrıca, Orgeneral Avsever, Macaristan'da bulunan Galiçya Şehitliği'ni de ziyaret etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Trump Benim Babam Diyen Ankaralı Kadın DNA Testi İstiyor
Kamu Kreşlerinde Yeni Dönem: Standartlar Belirlendi
AYAKTA UYUYORMUŞUZ
KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ