Genel Seçime Doğru

AK Parti Konya Milletvekili adayı Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesinde görevli hemşireleri ziyaret etti

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili adayı Halil Etyemez, Hemşireler Günü dolayısıyla Ereğli Devlet Hastanesinde görevli hemşireleri ziyaret etti.

Poliklinik servisleri ile yoğun bakım ünitesinde görevli hemşirelerle bir süre sohbet eden Etyemez, istek ve taleplerini dinlediği hemşirelere çiçek verdi.

Türkiye genelinde hemşire sayısının yeterli olmadığını, bundan dolayı nöbetlerin fazla olduğunu ifade eden Etyemez, "Yeni dönemde en az 400 bin yeni ebe-hemşire ile faaliyetlerimizi daha çok geliştireceğiz" dedi. 

Ziyarete Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz, Devlet Hastanesi Başhekimi Meriç Çağrı Ağır, da eşlik etti.

Sağlık Haberleri

Kalp ve Tansiyon Hastaları Dikkat: Sıcaklar Tehdit Saçıyor
12 Yıl Sonra Çifte Mucize: İzmir'de Nadir "En Bloc" Nakil
Yutma güçlüğüyle gitti, yemek borusundan 4 santimlik kemik çıktı
POŞET ÇAY İÇENLERE ÖNEMLİ UYARI
Yıllar önce yaptığı bağış annesinin hayatını kurtardı