Genel seçime doğru

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aydoğan, Sayıştay Başkan Yardımcısı Başaran ve TÜİK Başkan Yardımcısı Yılmaz, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etti

ANKARA (AA) - Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hakan İlyas Aydoğan, Sayıştay Başkan Yardımcısı Fehmi Başaran ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

Kamuda görev yapan ve 7 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyenlerin istifaları sürüyor. 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aydoğan, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı. 

Sayıştay Başkan Yardımcısı Fehmi Başaran da 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti'den Konya milletvekilliği aday adayı olmak üzere görevini bıraktı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz da AK Parti Manisa milletvekili aday adayı olmak üzere istifa etti. Yılmaz, 2003'ten bu yana TÜİK Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyordu. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Danışmanı ve TCDD Pazarlama Daire Başkanı Mehmet Aycı da AK Parti'den Adana milletvekili aday adaylığı için istifa ettiğini açıkladı.

Ekonomi Haberleri

Tarımda Türkiye mucizesi! 24 Yılda katlandı
Ford Otosan'da Üretim Durdu: Fabrikalarda Hareketlilik
İŞSİZ KALMAK YASAK
Ünlü havayolu şirketi resmen iflas etti, uçuşları askıya alındı
UZMANLARDAN YATIRIMCIYA UYARI