Genel başkan yardımcıları oylarını kullandı

İktidar ve ana muhalefet partisinin Balıkesirli genel başkan yardımcıları Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda oylarını kullandı.

İktidar ve ana muhalefet partisinin Balıkesirli genel başkan yardımcıları Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda oylarını kullandı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, oyunu Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eşi ve kızıyla birlikte kullandı. Uygur oyunu kullandıktan sonra Hüma Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevlileri ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da oyunu memleketi Gönen'deki Gönen Şehit Kaymakam Rahmi Bey İlkokulunda eşiyle birlikte oyunu kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AB Heyeti Ankara’da: Türkiye ile İlişkilerde Kritik Zirve
İletişim Başkanı Duran'dan İsrail'e 1915 Tepkisi: "İkiyüzlülük"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mezuniyet gururu
Ankara CHP'den istifa edecek mi? Mansur Yavaş resmen açıkladı
KONYA'DA NELER OLACAK?