Gençlik Haftası kutlamaları çelenk töreni ile başladı

Çanakkale'de 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

Çanakkale'de 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri, Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile gençler katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşma ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Tarihi Sayaç Atölyesi Konservatuvar Oluyor
İNGİLTERE HAVLU ATTI KONYA'DA KONUŞULMUYOR BİLE
Okul önünde bıçak satarken yakalandı
‘Benim çocuğum yapmaz’ demeyin!
TOKİ kiralık sosyal konutta ikinci aşama