Gençlik Haftası hentbol müsabakaları yapıldı

Erzincan'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası dolayısıyla Hentbol İl birinciliği müsabakaları yapıldı.

Erzincan'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası dolayısıyla Hentbol İl birinciliği müsabakaları yapıldı.

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kutlama etkinlikleri aralıksız olarak devam ediyor.

Gençlik Haftası kapsamında kültürel ve sportif etkinlikler düzenlenirken, yine bu kapsamda organize edilen Gençlik Haftası Hentbol İl birinciliği müsabakaları Merkez Spor salonunda gerçekleştirildi. Büyük çekişmenin yaşandığı müsabakalarda kazanan dostluk oldu.

Spor Haberleri

Konya Olimpik Velodromu’nun Meyveleri
İlayda Çin, Avrupa üçüncüsü
Beşiktaş'tan tatsız prova
Fenerbahçe ünlü isme sonunda kavuştu
Jose Mourinho'dan Arda Güler Kararı: Herkesi Şaşırtan Yeni Görev!