Gençlerbirliği'nden Rantie hedef yükseltti

- Güney Afrikalı futbolcu Rantie: - "Daha iyisini yapabileceğime inanıyorum"


ANKARA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda oynanan maçta Fenerbahçe'ye karşı Gençlerbirliği formasıyla ilk golünü atan Tokelo Rantie, daha iyi olacağını söyledi.

Tokelo Rantie, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçında takımına katkıda bulunduğu için çok mutlu olduğunu vurguladı.

Performansını artırarak daha da iyi olacağını belirten Rantie, "Özellikle hocamın bana verdiği şansı iyi değerlendirip onun güvenini boşa çıkarmadığım için çok mutluyum. Daha iyisini yapabileceğime inanıyorum. Daha iyi olacağım." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile önemli bir maça çıkacaklarını kaydeden Rantie, "Son 3 maçta gayet iyi sonuçlar alıyoruz. İki deplasman galibiyeti ve 10 kişi ile aldığımız bir puan var. Bu hem takımın hem de hocamızın öz güvenini arttıran bir tablo. Umuyorum Adanaspor maçı da, bizim için güzel bir sonuçla bitecek." yorumunu yaptı.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig ekibi tribünü otel sandı bilet fiyatını uçurdu
U18 Milli Takımı'nın Kadrosu Açıklandı: Konyaspor'dan İki İsim Listede
Seydişehir Sporunda Tarihi Dönüm Noktası: 1915 Alüminyum Spor PGL Sahnesinde!
Forma Tepkisi Sonrası Harekete Geçtiler: Fenerbahçe Minik Göktuğ’u Misafir Edecek
14 yaşında sokakta yaşadığı olay hayatını değiştirdi: Kırşehirli Elif dünya ikincisi oldu