Gençlerbirliği, Trabzonspor maçına hazır

- Başkent ekibinde kart cezalısı Selçuk Şahin ve Kulusic'in yanı sıra tedavilerine devam edilen Ahmet Çalık, Skulason, Aydın Karabulut ve Hopf, bordo-mavili takıma karşı forma giyemeyecek


ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın kapanış maçında yarın sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma koşularıyla başlayan futbolcuların, 5'e 2 top kapma organizasyonun ardından serbest çalışmalar yaptığı bildirildi.

Başkent ekibinde kart cezalısı Selçuk Şahin ve Kulusic'in yanı sıra tedavilerine devam edilen Ahmet Çalık, Skulason, Aydın Karabulut ve Hopf, bordo-mavili takıma karşı forma giyemeyecek.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe Taraftarından Şampiyonluk Provası! Nasıl Yapıldığını Unuttuk
Kayserispor İçin Birlik Mesajı: "Yeniden Ayağa Kalkacağız"
YAPRAK DÖKER BİR YANIMIZ BİR YANIMIZ BAHAR BAHÇE
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Galatasaray’a tebrik mesajı
YERLİ VE MİLLİ