Gençlerbirliği, Beşiktaş'a konuk olacak

Başkent ekibinde kart cezalı Luccas Claro ile tedavilerine devam edilen Palitsevich, Dialo ve Ahmet İlhan Özek, forma giyemeyecek

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak maçı, Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Kırmızı-siyahlı ekipte kart cezalısı Luccas Claro ile tedavilerine devam edilen Palitsevich, Dialo ve Ahmet İlhan Özek Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek. Tedavisi süren Ahmet Oğuz'un durumu ise maç saatinde netleşecek.

Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde yakaladığı 10 maçlık yenilmezlik serisi 24. haftadaki Aytemiz Alanyaspor yenilgisiyle sona eren Gençlerbirliği, 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucunda topladığı 26 puanla 13. sırada bulunuyor.

Lider Galatasaray ve ikinci sıradaki Medipol Başakşehir'in ardından üçüncü basamakta haftaya başlayan siyah-beyazlı takım ise 24 maçta 13 galibiyet, 8 beraberlik, 3 yenilgilik performansıyla 47 puan topladı.

AA

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor