Genç yetenekler keşfediliyor

DÜZCE(İHA) – Düzce'de, Türkiye sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme programı antrenörler eşliğinde devam ediliyor.

DÜZCE(İHA) – Düzce'de, Türkiye sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme programı antrenörler eşliğinde devam ediliyor.

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi Düzce Spor Salonu'nda başladı. Projede öğrencilerin boy-kilo, esneklik, kulaç uzunluğu ve oturma yüksekliği, geriye doğru sağlık topu atma, el kavrama kuvveti, sürat, çeviklik ve dikey sıçrama gibi yetenekleri ile değerlendiriliyor.

Antrenörler eşliğinde yapılan değerlendirmede geleceğin şampiyonları taranıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İstatistikler Fenerbahçe'yi işaret ediyor
Galatasaray'da şüpheliler onbirde başladı
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor