Genç Türkiye Zirvesi

Zirveyle geleceğin vizyoner gençlerinin yetiştirilmesi hedefleniyor

İSTANBUL (AA) - Genç Türkiye Zirvesi, "Türkiye'nin Geleceği, Bilgi Gençliği" sloganıyla 4. kez düzenlenecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi açıklamasında, üniversite öncülüğünde düzenlenecek zirveye Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesinin stratejik ortaklık yapacağı, ilk kez gerçekleştirilecek GTZ Gençlik Fuarı'yla da gençlere değer katmayı hedefleyen şirketlerin ürün ve hizmetlerini sergileme fırsatı bulacağı bildirildi.

Açıklamada, alanında uzman konuşmacıların, Türkiye'nin dört bir yanından ve 165 ülkeden gelecek gençlerle ortak akıl oluşturacağı ve zirveyle geleceğin vizyoner gençlerinin yetiştirilmesinin hedeflendiği kaydedildi.

Zirve kapsamında tiyatro, edebiyat, teknolojik çalışmalar ve sosyal sorumluluk projeleri gibi 19 farklı kategoride iz bırakmış isimlere GTZ Akademi Ödülleri verileceği aktarılan açıklamada, zirvenin 6-8 Mayıs'ta İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleştirileceği belirtildi.

AA

Gündem Haberleri

“Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü” Şimdi de Sierra Leone’de (Afrika)
Belediyeden gazetecilere 7/24 açık tesis
TÜRKİYE GENELİNDE ALARM
Sel sonrası Galatasaray stadında çalışmalar sürüyor
Marmara’da Dev Deprem Tatbikatı: 7 İl Alarm Verdi