Genç kızların sosyal medya görüntüleri Antalya Emniyeti'ni harekete geçirdi

Antalya’da iki genç kız, erkek arkadaşlarıyla görüştüğünü iddia ettikleri bir yaşıtlarını darp edip, zorla özür dilettirdikleri anları videoya çekerek sosyal medyada yayınladı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan olayda, N.G. ve N.Ü. isimli iki genç kız, erkek arkadaşlarıyla ilişkisi olduğunu iddia ettikleri bir genç kızı darp etti. Olay anlarını cep telefonu kamerasıyla kaydeden ikili, görüntüleri daha sonra sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Evde zorla alıkoydular, saçından tutarak özür dilettirdiler

İddiaya göre, henüz kimliği açıklanmayan genç kız, bir ikamet içerisinde zorla alıkonularak darp edildi. Görüntülerde, genç kızın saçından tutulduğu ve zorla "N.G.’den ve N.Ü.’den özür diliyorum. E. ve B. ile birlikte olduğum için" sözlerini söylemeye zorlandığı görüldü. Darp edilen genç kızın gözyaşlarını tutamadığı anlar da kameraya yansıdı.

Sosyal medya paylaşımı tepki çekti

Görüntüleri paylaşan N.G. ve N.Ü.’nün, videonun altına "Öyle ben fenomenim diye ortalarda gezmekle olmuyor bu işler" şeklinde yorum yapmaları büyük tepki çekti. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, kullanıcılar tarafından sert şekilde eleştirildi.

Emniyet harekete geçti

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Darp edilen genç kızın sağlık durumuna ve olayın detaylarına ilişkin incelemeler sürüyor. Soruşturma kapsamında N.G. ve N.Ü.'nün ifadelerinin alınması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANTALYA Haberleri

Antalya'nın Eşsiz Bitki Biyoçeşitliliği Masaya Yatırıldı
Lüks teknenin alev alev yandığı anlar dronla görüntülendi
Düşen yıldırım 3 tekneyi küle çevirdi
Gece gündüz oldu, yağmur ve fırtına ağaç devirdi
Restoran yandı sokak duman altında kaldı vatandaş camiye giremedi