Genç kız av tüfeğiyle vuruldu

Köyceğiz ilçesinde 19 yaşındaki genç kız av tüfeğiyle vurularak öldürüldü, 11 yaşındaki kardeşi ise yaralandı

MUĞLA (AA) - Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 19 yaşındaki genç kız av tüfeğiyle vurularak öldürüldü, 11 yaşındaki kardeşi ise yaralandı.

Köyceğiz ilçesi Pınarköy Mahallesi'nde İpek Kovan (19) ve kardeşi Hasan Can Kovan (11) evlerinin önünde otururken, iddiaya göre Emrah P. (25) tarafından av tüfeği ile vuruldu.

Ambulansla Köyceğiz Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan İpek Kovan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, kardeşi Hasan Can Kovan’ın ise başından hafif yaralandığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

İpek Kovan’ın cesedi Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın ardından kaçan Emrah P.'yi arama çalışması başlattı.

AA

Gündem Haberleri

İstanbul Valiliği'nden Kritik Uyarı: Saat Verildi, Fırtına ve Sağanak Geliyor!
THY'den Tarihi Rekor: Perth-Torino Arasında 16 Saatlik Kesintisiz Uçuş!
YEMEĞE KENDİ KILINI ATTI
Farah Zeynep Abdullah'tan Sürpriz İfade: "Görünenden Çok Daha Derin!"
Eve kaçan keçiyi yakalayamadı..."Keçiyi polise ihbar edeceğim" diye tehdit etti