Genç GİV Konya’da "Girişimcilik Akademisi" Hızlı Başladı

​Genç Girişimci İş Adamları Vakfı (Genç GİV) Konya Şubesi, "Girişimcilik Akademisi" projesi kapsamındaki eğitim serisine start verdi. "Dış Ticaret ve Lojistik Operasyonlar" başlığıyla düzenlenen ilk eğitim programı yoğun ilgi gördü.

​Programın açılışında konuşan Genç GİV Konya Başkanı Abdulkadir Altıntaş, girişimciliğin cesaret, bilgi, network ve ahlak üzere inşa edildiğini ve Genç GİV çatısı altında omuza omuza girişimcilik ekosisteminin güçlendirileceğini vurguladı.

Eğitmen koltuğunda ise sektörün deneyimli isimleri; GİV Konya Başkan Yardımcısı ve Turkish Exporter Sahibi Harun Dikici ile Runex Lojistik Sahibi Murat Oğuz yer aldı.

​Dikici ve Oğuz, katılımcılara ihracat süreçleri ve lojistik operasyonlarına dair saha tecrübelerini aktardı. Yönetim kurulu üyeleri ve genç girişimcilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen programın sonunda yapılan bilgi yarışması ise heyecanlı anlara sahne oldu.

​Büyük bir enerjiyle tamamlanan ve katılımcılardan tam not alan Girişimcilik Akademisi düzenli olarak devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

4 TEKER ŞART, DÜŞÜK HAVA YANLIŞ
EZİLMEKTEN SON ANDA KURTULDU
KONYA'NIN MAKİNE SEKTÖRÜ ÖNE ÇIKIYOR
KONYA'DAKİ DEV TESİS HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
Beyşehir’e yeni halk kütüphanesi