Gelin ile damadın aileleri birbirine girdi! Düğünde 2 kişi bıçaklandı

Kayseri'de bir düğünde iddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle gelin ile damadın aileleri arasında çıkan kavga büyüdü. 2 kişinin bıçaklanarak yaralandığı düğünde ortalık karışırken, tarafları polis ekipleri sakinleştirdi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki bir düğünde çıkan kavgada kan döküldü. Gelin ve damadın aileleri arasında çıkan kavgada bıçakla yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Keykubat Mahallesi'ndeki bir düğünde gelin ile damadın aileleri arasında iddiaya göre alacak verecek yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırırken, polis ekipleri ise tarafları sakinleştirdi.

O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

'Eşim telefonu açmıyor' deyip çatıya çıktı
Önce makas attı, sonra sürücüye tokat attı
"Uyuyan Hesap" Avcıları Yakalandı: Siyah Şapkalı Çete Çökertildi
Sokak Ortasında Havai Fişek Patlatmanın Bedeli Ağır Oldu
Çelik Kasayı Alıp Kaçmıştı, Polis Kıskıvrak Yakaladı