Gelibolu’da kaçak sigara denetimleri

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda kaçak sigara ve tütün mamulleri ele geçirildi.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda kaçak sigara ve tütün mamulleri ele geçirildi.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Gelibolu ilçesinde tütün ve tütün mamullerinin satışını yapan iki iş yerinde denetim gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde; 24 bin 500 adet doldurulmuş sigara, 12 paket gümrük kaçağı tütün, 127 adet sigara bandrolü, 35 paket gümrük kaçağı nargile kömürü, 10,5 kilogram kaçak çay, 517 paket gümrük kaçağı sigara sarma kâğıdı ve 2 kilo 800 gram kıyılmış tütün ele geçirildi.

Yasa dışı ürünler Gelibolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edilirken, iş yeri sahipleri A.B. ile E.B. isimli şahıslara idari para cezası kesildiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Siber Vatanda Dev Operasyon: 6 Binden Fazla Hesap Engellendi!
Kentin en işlek sokağında kurşun yağdırdılar
Trafik canavarı direksiyona geçti, 192 bin lira ceza yedi
CHP'deki 'Cast Ajansı' İddiası Yargıda: Başsavcılık Harekete Geçti
Erol Can Güncü sahnede gözaltına alındı