Gelecek Partisi'nin binası YENİ Parti için hazırlanıyor

YENİ Parti Genel Merkez binasında tadilat çalışmaları sürüyor. 30 Ağustos'ta açılması beklenen binanın dış ve iç cephe çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden 90 milletvekiliyle istifa eden Özgür Özel'in kurduğu YENİ Parti, çalışmalarına TBMM'de devam ediyor. Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan ve daha önce Gelecek Partisi'nin kullandığı bina ise YENİ Parti Genel Merkez binası için yeniden dizayn ediliyor.

Özel ve yönetiminin çalışmalarını sürdüreceği genel merkez binasında yoğun tadilat çalışmaları sürdürülüyor. 30 Ağustos'ta açılması planlanan binanın dış ve iç cephe hazırlıklarında sona yaklaşıldı. 8 katlı binada; makam odaları, yemekhane, toplantı salonları ve kapalı otopark bulunuyor. Daha önce Ahmet Davutoğlu'nun kullandığı oda ise YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel için hazırlanıyor.

Zemin katın yanı sıra 3 bodrum kat ve 4 normal kattan oluşan binada, 2. kat Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerine, 4. kat parti basını ve personele ait. 3. katta ise Özgür Özel'in makam odası yer alacak. Zemin kat da bulunan alanın da partiyi takip eden basın mensupları için hazırlanıyor.

Doğalgaz, su ve elektrik aboneliklerinin de tamamlandığı binanın kirasının 4 milyondan fazla olduğu ve ödemenin ekim ayında başlayacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI
78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!