"Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi"

Türk sinemasının ünlü oyuncularından Filiz Akın'ın 4 bin 500 fotoğrafının yer alacağı sergi, mart ayında Kale Outlet Center'da sergilenecek

İSTANBUL (AA) - Türk sinemasının ünlü oyuncularından Filiz Akın'ın, 4 bin 500 fotoğrafının yer alacağı sergi, mart ayında açılacak.

Kale Outlet Center’dan yapılan açıklamaya göre, daha önce Türkan Şoray, Emel Sayın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik için hazırlanan "Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi Fotoğraf Sergisi", bu kez "Yeşilçam'ın zarafet kraliçesi" Filiz Akın için düzenlenecek.

Sergide Akın'ın hayranlarından gelen bin 265 fotoğrafın yanı sıra, filmlerinden kareler ve gazete kupürleri görülebilecek. 30 kişilik ekip tarafından 3 aylık bir çalışma sonucu hazırlanan sergi, mart ayında sanatçının hayranlarının beğenisine sunulacak.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Milli Saraylar’dan Tarihi Adım: Darphane Kültür Kompleksi Oluyor
Altın Portakal'a Yoğun İlgi: Gişede Kuyruk Var
Mehterler Fethin 700. yılında Bursa'da buluştu
SELÇUKLU'NUN DEV ESERİ TURİSTLERİN ODAĞINDA
Alanya Tropikal Meyve Festivali Sona Erdi