Geçici görevle gittiği Hatay’da şehit olan Polis memuru Serdar Bala Konya'da toprağa verilecek

Konya'da görev yapan ve geçici görevle Hatay'a giden polis memuru Serdar Bala, görevi başında geçirdiği rahatsızlık sonucu şehit oldu. Serdar Bala bugün Konya'da toprağa verilecek

Konya'dan Hatay'a geçici görevle giden polis memuru Serdar Bala, görevi başında geçirdiği rahatsızlık sonucu şehit oldu.

Karaman Ermenek nüfusuna kayıtlı Konya Cihanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Serdar Bala (26) geçici görevle geldiği Hatay'ın İskenderun ilçesinde görevi başında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Evli ve bir çocuk babası olan şehit Serdar Bala'nın cenazesi bugün öğle namazını müteakip memleketi Konya'da Yazır Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yazır Mezarlığında toprağa verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Ailesini Uykuda Öldüren Şahıs Tutuklandı
Ormanda Kafatası Bulunmuştu: 15 Aylık Sır Çözülüyor mu?
ÇOCUKLARI SUÇA SÜRÜKLEYEN ÇETE ÇÖKERTİLDİ
Ermenek'te sürat motoru bariyerlere çarptı: 2 ölü
Çöp Poşetli Kundakçı Yakalandı