Geçici barınma merkezlerinde yangınlara karşı önlem

Kahramanmaraş'ta geçici barınma merkezlerine yangın söndürme cihazları yerleştirilerek eğitimler verilmeye başlandı.

Kahramanmaraş'ta geçici barınma merkezlerine yangın söndürme cihazları yerleştirilerek eğitimler verilmeye başlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, meydana gelebilecek yangınlara müdahale için çadır ve konteyner kentlere yangın söndürme cihazı desteğinde bulunuyor. Ayrıca yangına karşı vatandaşların duyarlı olması noktasında da geçici barınma merkezlerinde eğitim seminerleri düzenlendiği bildirildi.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı'ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, geçici barınma merkezlerinde meydana gelebilecek herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek adına ekiplerin mesai mefhumu gözetmeksizin sahada olduğu ve çalışmaların artarak devam ettiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Beyaz altın hasadı başladı
Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı