Gazze'deki İstiklal Gazetesi'nden Filistinli tutuklulara destek

İstiklal Gazetesi Yayın Yönetmeni Sadık:- "İmkanlarımız el verdiği sürece ve Filistinli tutuklular mücadelelerini kazanana kadar burada çalışacağız"

GAZZE (AA) - Gazze'de İslami Cihad Hareketi'ne yakınlığıyla bilinen İstiklal Gazetesi, İsrail hapishanelerinde bulunan tutuklulara destek için kurulan çadırda geçici çalışma ofisi açtı.

Gazete çalışanları çadıra İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutuklulara destek olduklarını belirten bir pankart astı.

İstiklal Gazetesi Yayın Yönetmeni Halid Sadık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Filistin medyasının açlık grevi yapan Filistinlilerin yanında olduğunu ve yalnız olmadıklarını dünya kamuoyuna duyurmak için çalışma ofisimizi destek çadırına taşıdık. Biz, 38 gündür açlık grevi yapan ve sağlık durumları gün geçtikçe kötüleşen Filistinli tutuklulara destek olmak için buradayız." dedi.

Haftada iki kez yayımlanan gazetenin gelecek sayının açlık grevi yapan Filistinlilere özel olacağını belirten Sadık, "Lojistik imkanlarımız el verdiği sürece ve Filistinli tutuklular mücadelelerini kazanana kadar burada çalışacağız." ifadelerini kullandı.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı