Gaziantep'teki terör saldırısı

GTB Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gaziantep'teki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

GTB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve GTB Meclis Başkanı Selami Memiş'in hazır bulunduğu heyet, Siirt Pervaliler Derneğini ziyaret etti.

GTB Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Beybahçe Mahallesi'ndeki düğüne düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden ailelerin yakınlarına başsağlığı diledi.

GTB Başkanı Tiryakioğlu, menfur terör saldırısında yakınlarını kaybeden ailelerin acılarını paylaştıklarını belirterek, hiçbir gücün asırlardır bu topraklarda birlikte yaşayan insanların kardeşliğini ve huzurunu bozamayacağını aktardı.

Gaziantep'teki terör saldırısının üzüntüsünü tüm Türkiye'nin 7'den 70'e yüreğinde yaşadığını kaydeden Tiryakioğlu, "Yüce Rabbim bizlere bu tarz acıları bir daha yaşatmasın. Ülkemizi ve milletimizi terör belasından korusun. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, yakınlarına sabır diliyorum." ifadelerini kullandı.

Tiryakioğlu, terör saldırısı nedeniyle Nurettin ve Besna Akdoğan'ın yarım kalan düğünlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tamamlanacağını bildirdi.

AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY