Gaziantep'teki terör saldırısı

HDP açıklaması: "Bu saldırıyı yapanları, arkasındaki güçleri, zihniyeti en sert biçimde kınıyor ve lanetliyoruz"

ANKARA (AA) - Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Gaziantep'teki sokakta organize edilen düğünde meydana gelen terör saldırısını kınadı.

HDP Merkez Yürütme Kurulu tarafından yayımlanan açıklamada, "Bu saldırıyı yapanları, arkasındaki güçleri, zihniyeti en sert biçimde kınıyor ve lanetliyoruz. Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve halkımıza başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar diliyoruz." ifadesi yer aldı.

Terör saldırısının Gaziantep’te Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki HDP'li üyelerin düğününün hedef alındığına işaret edilen açıklamada, HADEP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile milletvekillerinden oluşan bir heyetin Gaziantep'e gittiği belirtildi.






Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve halkımıza başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

AA

Gündem Haberleri

Helikopter kazasında hayatını kaybeden pilot son yolcuğuna uğurlandı
Fırtınada çatı sokağa uçtu: Çocuklar son anda kurtuldu
Belediyenin rüşvet ve ihale soruşturması AHBAP’a uzandı
YÖK ve 8 Üniversiteye Yeni Atama: Kararlar Resmi Gazete’de
DEPOZİTO İADE TUTARLARI DÜŞÜRÜLDÜ MÜ?