Gaziantep’teki terör operasyonlarında 6 günde 10 kişi gözaltına alındı

Gaziantep'te terör örgütlerine yönelik son 6 gün içerisinde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 10 kişiden 3'ü tutuklandı.

Gaziantep'te terör örgütlerine yönelik son 6 gün içerisinde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 10 kişiden 3'ü tutuklandı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube ekiplerince 05-11 Temmuz 2023 tarihleri arasında FETÖ/PDY, DEAŞ ve PKK/KCK terör örgütlerine yönelik operasyonlarda 10 kişi gözaltına alındı. Silahlı terör örgütü FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklanırken, 2 şüpheli ise serbest bırakıldı. PKK/KCK terör örgütü operasyonlarında ise yakalanan 3 şüpheliden 1'ü tutuklanırken, 2 kişi ise serbest bırakıldı. DEAŞ silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan yakalanan 3 kişiden 2'si suç iline sevk edilirken, 1 kişinin ise serbest bırakıldığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Dilan Polat Savcılık İfadesinde Fenalaştı
Ev beklerken birikimlerinden oldular soluğu adliyede aldılar
Takograf manipülasyonuna 555 bin lira ceza
Savaştan kaçıp Almanya’ya yerleştiler tatil için geldikleri Antalya’da trafik kazasında öldüler
Ciple çarpıştı 20 metre sürüklendi