Gaziantep'teki silahlı kavga

Gaziantep'te bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili iki kişi gözaltına alındı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Şahinbey ilçesi İncilikaya Mahallesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden ciğer ustası Mehmet İ'nin (32) cinayet zanlısını bulmak için çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, cinayet zanlılarının Samet Ş. ve Furkan T. olduğunu belirledi.

Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan iki zanlı, sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.

Zanlılardan Samet Ş'nin emniyetteki ifadesinde Mehmet İ'yi silahla öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Merkez Şahinbey ilçesi İncilikaya Mahallesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden 5 Ağustos'ta çıkan silahlı kavgada yaralanan ciğer ustası Mehmet İ. (32) kaldırıldığı Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmiş, çırağı F.T. (17) ise yaralanmıştı.


AA

Gündem Haberleri

ALINAN SU ÖRNEKLERİNDEN ÇIKAN SONUÇ ŞOK ETTİ
İLK SEFER YOLA ÇIKTI
Cemal Özgörkey’in yeğeni Leyla Mizrahi uykusunda vefat etti
İnternet Haber Siteleri İçin Resmî İlan ve Reklam Yayımına Dair Kılavuz yayımlandı
ABB Başkanı Mansur Yavaş ve 38 üyeye soruşturma izni