Gaziantep'teki silahlı kavga

Taksi durağında silahla vurulan baba ve oğlunun hayatını kaybettiği olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te taksi durağı önünde silahla vurulan baba ve oğlunun öldürülmesi olayıyla ilgili 2 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde bulunan Osmanlı Parkı yanında faaliyet gösteren bir taksi durağında Mehmet Oğuz (53) ve oğlu Hasan Oğuz (28 ) ile Bünyamin K. ve oğlu Selim K. arasında, "çocuklarının uyuşturucu kullanmaya çalıştırıldığı" iddiasıyla tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda silahla vurulan Mehmet Oğuz olay yerinde, Hasan Oğuz ise kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan Bünyamin ve Selim K, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Şüphelilerden Bünyamin K'nin üzerinde olayda kullanılan av tüfeği, Mehmet Oğuz'un üzerinde ise bir tabanca ele geçirildi.

Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.


AA

Gündem Haberleri

Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI
Gelinlerin Yeni Sağ Kolu: Gelin Koçluğu Dönemi Başladı!
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Sarıya Büründü: Nedeni Şaşırttı!