Gaziantep'teki FETÖ/PDY operasyonu

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi- Zanlıların, terör örgütü FETÖ/PDY'ye maddi destekte bulunduğu ve vergi kaçakçılığı yaptıkları öne sürüldü

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finans sağladıkları iddiasıyla başlatılan operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 5'i adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekiplerinin FETÖ/PDY'ye yönelik yürüttüğü operasyon kapsamında gözaltına alınan 10 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden 5'i ifadelerinin ardından serbest bırakıldı, diğerleri ise Şehitkamil Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlıların, terör örgütü FETÖ/PDY'ye maddi destekte bulundukları ve vergi kaçakçılığı yaptıkları öne sürüldü.

Gaziantep'te, önceki gün, FETÖ/PDY'ye finans sağladıkları iddiasıyla başlatılan ve Naksan Holding bünyesindeki birçok iş yeri ile fabrika ve eve düzenlenen operasyonlarda 10 kişi gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE