Gaziantep'teki DEAŞ operasyonu

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan 5 zanlının evinde örgütsel doküman, kayıp plaka ve silah ele geçirildi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan 5 zanlının evinde örgütsel doküman, kayıp plaka ve silah ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı kapsamındaki anma etkinliklerinde sansasyonel eylem hazırlığında olduğu iddiasıyla yakalanan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde kurusıkı tabanca, dürbün, kayıp plaka ve çok sayıda dijital malzeme ele geçirildi.

Gaziantep'te 15 Temmuz'daki anma etkinliklerinde sansasyonel eylem planladığı iddiasıyla 18 şüpheli aynı günün sabahında gözaltına alınmıştı.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı