Gaziantep'teki cinsel istismar iddiası

Gaziantep Valiliği, İslahiye ilçesinde bir çiftlikte çalışan S.D'nin Suriyeli aile tarafından emanet edilen kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandığını bildirdi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Valiliği, İslahiye ilçesinde bir çobanın aynı çiftlikte çalışan Suriyeli aile tarafından emanet edilen kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün İslahiye ilçesi Çerçili mahallesinde Suriye vatandaşı bir ailenin kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddiasıyla İlçe Jandarma Komutanlığına başvuru yaptığı aktarıldı.

Başvuru üzerine titiz çalışmalar yürütüldüğü belirtilen açıklamada, "Çiftlikte çoban olarak çalışan şüpheli S.D. adlı şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alınmış, düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Mağdur aile ve çocuğumuz Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzce koruma altına alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?