Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu

Gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 5 zanlıdan 2'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik Konak ve Alaybey mahallelerinde önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların adreslerindeki aramalarda, 125,82 gram eroin, sahte olduğu belirlenen bin avro ve bin dolar, 2 tabanca, 2 şarjör, 20 dolu fişek, tüfek, 9 kartuş, çelik kasa, bin 112 uyuşturucu hap, 110 gram sentetik uyuşturucu ile hassas terazi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı. Diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.





Gündem Haberleri

Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!
İBB DAVASINDA İNCELEME TAMAMLANDI