Gaziantep'te "torbacı" operasyonu

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan aranan ve hakkında çok sayıda suç dosyası bulunan şüpheli, 13 kilogram esrar ve 2 tabancayla yakalandı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te "torbacı" olarak tabir edilen ve "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan aranan şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan aranan ve hakkında çok sayıda suç dosyası bulunan A.L'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Teknik takip ve saha araştırması sonucu zanlının Güneş Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit eden ekipler, operasyon düzenledi.

Operasyonda, zanlı gözaltına alındı. Adreste yapılan aramada 13 kilogram esrar, hassas terazi, 2 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.



Gündem Haberleri

Vatandaşlar isyanda: İcikli'ye girenle bağlantı kesiliyor
İMAMOĞLU BÖYLE SAVUNMA YAPTI
3 bin yıllık Hisar Arkeopark 2026’nın ilk ayında açılıyor
Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU