Gaziantep'te "torbacı" operasyonu

Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar sonucu 6 kişi gözaltına alındı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 6 şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik 8 ayrı adrese operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan armada, satışa hazır halde 65 fişek ile 26,5 gram esrar, 3,5 gram metamfetamin, 3 ruhsatsız av tüfeği, 5 bıçak, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bin 845 lira ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Bu arada, otoyolun kuzey gişelerinde durdurulan bir araçta narkotik köpeği "Bady" ile yapılan aramada 582 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Araçtaki K.G, Z.G. ve S.A. "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan gözaltına alındı.

AA

Gündem Haberleri

Kaşif Kozinoğlu Soruşturmasında Kurtlar Vadisi Senaristine Tutuklama
RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI