Gaziantep'te kaçak silah operasyonu

Jandarmanın Nurdağı'nda durdurduğu bir ticari araçta 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 3 tabanca ve bu silahlara ait şarjör ve fişekler ele geçirildi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir ticari araçta 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 3 tabanca ve bu silahlara ait şarjör ve fişekler ele geçirildi.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nurdağı ilçesi Kartal Mahallesi girişindeki yol emniyet, kontrol ve devriye çalışmaları sırasında durdurdukları ticari bir araçta arama yaptı.

Araçta 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 2 aynı silaha ait şarjör, 60 tane 7,62 milimetre piyade tüfeği fişeği, 3 farklı marka ve modellerde tabanca ve bu tabancalara ait şarjörle 376 tabanca fişeği bulundu.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden A.A. tutuklandı, C.P, V.A. ve M.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu