Gaziantep'te hırsızlık iddiası

Bir iş merkezindeki ofisten 1 kilogram altın ziynet eşyası ve dizüstü bilgisayar çaldıkları belirlenen yabancı uyruklu 3 kişi gözaltına alındı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir iş merkezinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yabancı uyruklu 3 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İncilipınar Mahallesi'nde bir iş merkezinde 1 kilogram altın ziynet eşyası, bin dolar ve bir dizüstü bilgisayarın çalınmasıyla ilgili polis soruşturma başlattı.

Yapılan çalışma sonucunda, söz konusu adrese girip hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yabancı uyruklu S.Ş, M.Ş. ve H.M. gözaltına alındı.

Şüphelilerin evinde yapılan aramada ise çalınan ziynet eşyaları ile bir dizüstü bilgisayar ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

AA

Gündem Haberleri

Sel sonrası Galatasaray stadında çalışmalar sürüyor
Marmara’da Dev Deprem Tatbikatı: 7 İl Alarm Verdi
SOKAK HAYVANLARI İÇİN YENİ ADIM
Tanzanya’nın vagonları Türkiye’den
Eyüpsultanlılardan İBB’ye gece yarısı ağaç kesimi tepkisi