Gaziantep'te hırsızlık iddiası

Bir iş merkezindeki ofisten 1 kilogram altın ziynet eşyası ve dizüstü bilgisayar çaldıkları belirlenen yabancı uyruklu 3 kişi gözaltına alındı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir iş merkezinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yabancı uyruklu 3 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İncilipınar Mahallesi'nde bir iş merkezinde 1 kilogram altın ziynet eşyası, bin dolar ve bir dizüstü bilgisayarın çalınmasıyla ilgili polis soruşturma başlattı.

Yapılan çalışma sonucunda, söz konusu adrese girip hırsızlık yaptıkları iddiasıyla yabancı uyruklu S.Ş, M.Ş. ve H.M. gözaltına alındı.

Şüphelilerin evinde yapılan aramada ise çalınan ziynet eşyaları ile bir dizüstü bilgisayar ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

AA

Gündem Haberleri

Konya’da Kamu Personeline Uygulamalı Proje Yazma Eğitimi
Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY