Gaziantep'te hırsızlık

İslahiye ilçesinde çiftçinin zekat olarak ayırdığı ambardaki yaklaşık 3 ton buğdayı çalındı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in İslahiye ilçesinde çiftçinin zekat olarak ayırdığı yaklaşık 3 ton buğdayı çalındı.

Aydınlık Mahallesi Şaşmaz Sokak'taki Mehmet Ali Şahin'e ait ambara pencereden giren kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, yaklaşık 3 ton buğdayı çaldı.

Fakirlere dağıtmak için zekat olarak ayırdığı buğdayı çuvallamak için ambara gelen Şahin, hırsızlığı fark edince durumu polise bildirdi.

Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, traktör römorkundaki buğdayın, hırsızlarca ambardaki çuvallara doldurularak çalındığını söyledi.

Hırsızlığın bir günde gerçekleştirilemeyeceğini savunan Şahin, "Buğdayı zekat olarak fakir fukaraya dağıtacaktım. Bu nedenle üzüldüm. Hırsızların yakalanmaları tesellimiz olur." diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

İSMAİLAĞA’DAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
BAKANLIK 15 BİN PERSONEL ALIYOR
Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS