Gaziantep’te akrabalar arasında kız alıp verme kavgası: 3 yaralı

Gaziantep'te akrabalar arasında kız alıp verme yüzünden çıktığı ileri sürülen silahlı, bıçaklı, sopalı kavgada 3 kişi yaralandı.

Gaziantep'te akrabalar arasında kız alıp verme yüzünden çıktığı ileri sürülen silahlı, bıçaklı, sopalı kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay, Şehitkamil ilçesi Şirinevler Mahallesi 69030. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, husumetli olan akraba iki aile arasında kız alıp verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi ile birbirlerine silah, bıçak ve sopalarla saldıran aileler ortalığı savaş alanına çevirdi. Kavganın arasında kalanlar ise saçmaların hedefi haline geldi. Olayda 3 kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin havaya ateş açmasıyla husumetli iki aile ayrıldı. Yaralılar sağlık görevlileri tarafından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İNEK SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜ
Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme
Konya dahil 54 ilde kaçakçılık operasyon: 294 şüpheliye adli işlem
Mehmet Akif Ersoy Davasında Ara Karar Açıklandı
Çukurdan kaçarken kamyonete çarptı