Gaziantep'te 960 polisin katılımıyla uyuşturucu operasyonu düzenleniyor

Toplam 24 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda helikopter, drone ve dedektör köpekler de kullanılıyor

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te helikopter, drone ve dedektör köpeklerin de kullanıldığı, 960 polisin katılımıyla uyuşturucu operasyonu gerçekleştiriliyor.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, başta narkotik, terör ve asayiş olayları olmak üzere kentte suç işlenmesinin önlenmesi ve sokak satıcılarına yönelik belirlenen adresler abluka altına alındı.

Helikopter, drone ve dedektör köpeklerin desteğiyle araçların ve şahısların arandığı operasyonda 24 adrese de eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Aralarında özel harekat ekiplerinin de bulunduğu 960 polisin katıldığı operasyonun 24 saat sürmesinin beklendiği bildirildi.

Gündem Haberleri

Korkunç İddia: Metruk Bina Pire Yuvasına Dönüştü, Mahalleli Isyan Etti!
Yolda kalan sürücünün imdadına trafik jandarması yetişti
81 İlin Valisi Yarın Toplanıyor: Kritik Süreçte Tarihi Adım!
Gece Karanlığında Işıl Işıl Bir Şantiye: Projektörler Altında Hummalı Çalışma
MECLİS'TE TARİHİ GÜN