Gaziantep'te 10. kattan düşerek ölen kişi

Olayla ilgili 1'i kadın 2 kişi tutuklandı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te bir kişinin 10. kattan düşüp hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturmada biri kadın iki kişi tutuklandı.

Merkez Şehitkamil ilçesinde Gaziler Mahallesi'nde 26 Eylül'de Levent Piroğlu'nun 12 katlı apartmanın 10'uncu katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ve apartman sakinleriyle görüşen polis, olayın yaşandığı evde oturan Yüksel D. ile olaydan kısa süre önce binaya girdiği belirlenen Abdulkadir S'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, nöbetçi 5. Sulh Ceza Hakimliğince "tasarlayarak adam öldürme" suçundan tutuklandı.

Yüksel D'nin, bir süredir evlilik dışı ilişki yaşadığı Piroğlu'nu eve çağırdığı ve Abdulkadir S. ile öldürdüğü öne sürüldü.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı