Gaziantepspor'da, Trabzonspor hazırlıkları

Hazırlıklara başlayan kırmızı siyahlılar, koordinasyon ve pas çalıştı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantepspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Okan Buruk'un İstanbul'da olmasından dolayı yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu yönetiminde gerçekleştirildi.

Isınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başlayan antrenmanın ana bölümünde oyuncular, koordinasyon ve pas çalışmalarında bulundu.

Futbolculardan Barış Yardımcı, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, haftayı zor durumdaki Kardemir Karabükspor karşısında aldıkları 1 puanla kapattıklarını anımsattı.

Kardemir Karabükspor karşısındaki iyi oyunu bu hafta Trabzonspor karşısında da göstermeyi planladıklarını aktaran Yardımcı, "Bu hafta iyi bir çıkış yakalayan Trabzonspor ile oynayacağız. Kendi sahamızdaki maçı yenersek takım olarak iyi bir yere geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

Erdem Şen de ilk maçta berabere kaldıkları Trabzonspor karşısında bu kez 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirtti.

Takım olarak kendi sahalarında uzun zamandır galip gelemediklerini hatırlatan Şen, "Kardemir Karabükspor deplasmanında iyi oynadık ve deplasmandan bir puanla döndük. Bu hafta da kendi sahamızda Trabzonspor'u yenmek istiyoruz" diye konuştu.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması